• Gratis verzending boven de 50 euro!
  • Betaal veilig met iDeal
  • Snelle en veilige levering

Quinta das Arcas

Quinta das Arcas

Quinta das Arcas is een familiebedrijf, opgericht door António Esteves Monteiro in 1985. Vandaag de dag houdt Quinta das Arcas zich bezig met het maken van Vinho Verde wijnen van hoge kwaliteit en op verantwoordelijk manier.

De Vinho Verde wijnen maken ze van de druiven op de 3 herdades in de Minho die ze bezitten. De 3 herdades zijn samen goed voor ongeveer 120 hectare aan wijngaard.

Quinta das Arcas heeft als missie de beste druiven te oogsten, maar respecteert de natuur en het ecosysteem dat zich in en rondom de wijngaarden bevindt. Daarom worden de wijngaarden behandeld volgens de IPM (Integrated Pest Management) methode. IPM heeft tot doel een duurzame aanpak van plaagdieren met als uitgangspunt preventie en niet bestrijding. IPM is gericht op een grondige inspectie van de omgeving, het uitvoeren van een maximaal maatregelenpakket om plaagdieren te weren en indien nodig het toepassen van alternatieve bestrijdingsmethoden. Chemische bestrijdings- middelen worden vrijwel nooit gebruikt, alleen zeer beperkt bij hoge uitzondering.

António Esteves Monteiro zegt: ““Our wines are the result of a dedicated work, persistent and in harmony with nature. Each bottle contains a variety of fresh and intense unique aromas. Getting to know our products is a challenge on new emotions discovery.”

3 Artikel(en)

per pagina

3 Artikel(en)

per pagina