• Gratis verzending boven de 50 euro!
  • Betaal veilig met iDeal
  • Snelle en veilige levering

Manz Wines

Manz Wines

André Manz verhuisde met zijn gezin in 2004 naar het rustige stadje Cheleiros, zo’n 30 kilometer boven Lissabon en raakte verliefd op het stadje en haar bevolking. André raakte bekend met de rijke wijngeschiedenis van de streek en zo werd het Manz project geboren.

Hij kocht een kleine wijngaard, met lage opbrengsten, beplant met het onbekende druivenras Jampal. Het resultaat is een verrassend lekkere witte wijn, die een sensatie werd onder iedereen die hem proefde. Tevens de enige 100% Jampal wijn ter wereld. André had de smaak van het wijnmaken te pakken en besloot ook wijnen int de Douro en Palmela te gaan maken.

De Manz Douro komt uit de wijnregio Douro (Alto Douro), welke door de UNESCO in 2001 op de ‘World Heritage’ lijst is geplaatst. De wijn wordt gemaakt van de Touriga Nacional en de Tinta Roriz. De wijn is puur en heeft geen houtrijping gehad.

Een favoriete wijn bij wijnkenners én bij mensen die gewoon graag een lekker glas wijn drinken. De Contador de Estórias komt uit de regio Palmela (Península de Setúbal), gematigde zomers van 25-35 graden en matige regenval en is gemaakt van de Touriga Nacional, Syrah en Petit Verdot. Dit is een heerlijke wijn waarvan de stijl kenmerkend is voor de regio. Een feest om te drinken bij o.a. wild en kazen. Proef ook een keer de Platónico, wat een fantastisch glas wijn!

There are no products matching the selection

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.